חופשה שנתית והבראה לעוזרת משק בית

  • חופשה שנתית והבראה לעובדת משק בית
    רוזה | 26/05/2018 20:03

    1) כמה עליי לשלם לעוזרת בית העובדת פעם בשבועיים במשך 3 שעות כל פעם?. כמה ימי חופשה שנתית מגיעים לה?
    2) שכרה של עובדת זו השתנה במשך השנה. לפי איזה שכר לשלם את החופשה השנתית ואת דמי ההבראה? האם בחלקיות כמו פיצויים?

    • חופשה שנתית והבראה לעוזרת משק בית
      עו"ד לילך אקרמן | 27/05/2018 14:16

      שלום רב
      לגבי חופשה התשלום הוא תמורת חופשה 4% מהשכר שקיבלה בגין שנת עבודה.
      לגבי הבראה - תערכי לפי חישוב ממוצע

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il