מורה לנהיגה שאינו מגיש לטסט

  • החזר כספי על מורה לנהיגה שלא מגיש אותי לטסט
    שגיא | 28/03/2018 11:16

    שלום, התחלתי שיעורי נהיגה לפני קרוב לשנה, אחריי שסיימתי את ה28 שיעורים הנדרשים פלוס עוד כ10 שיעורים ניגשתי לטסט אחריי שהייתי צריך להתחנן מהמורה להגיש אותי, ניגשתי לטסט בחודש התשיעי אך לא עברתי אותו, מאז אני מחכה כבר חצי שנה והמורה מסרב להגיש אותי, כמובן שהוא לא מסרב בצורה ישירה אלא כול פעם מוצא תירוץ חדש, היו פעמים שהוא היה אומר לי שיהיה לי טסט סוף חודש וכשהיה מגיע הסוף חודש הוא היה אומר שהטסט התבטל וממציא איזשהו תירוץ ואני בינתיים הייתי לוקח שיעורים כי הנחתי שיהיה לי טסט ורציתי להיות מוכן, וכול פעם מחדש הוא היה מבטל את הטסט ואני סתם בינתיים בזבזתי כסף על שיעורים, אני רוצה לדעת האם אני יכול לתבוע אותו על הדבר הזה ולקבל החזר כספי?

    • מורה לנהיגה שאינו מגיש לטסט
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/03/2018 22:29

      היי שגיא

      לדעתי הפיתרון הנכון הוא להחליף את מורה הנהיגה ולא להגיש תביעה. לדעתי אין כאן עילת תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com