מה עושים בגין עיקול עקב חוב לא נכון לרשות השידור?

  • עיקול על חוב רשות השידור
    עדי | 19/03/2018 18:08

    היי,

    בשנת 2014 קיבלתי מכתב מרשות השידור על חוב שלא שולם לרשות השידור על שנים בהן לא הייתה ברשותי טלוויזיה. שלחתי מכתב מעו"ד שמסביר מתי נרכשה הטלוויזיה והסבתי מדוע לא יכול להיות לי חוב ועד היום לא התקבלה תשובה. היום גיליתי שיש לי עיקול בחשבון הבנק על סך 1950 ש"ח - סכום החוב.
    מאחר ורשות השידור פורקה, אשמח להכוונה וייעוץ למי ניתן לפנות ומה אפשר לעשות? האם יש צורך בטיפול משפטי בעניין?

    • מה עושים בגין עיקול עקב חוב לא נכון לרשות השידור?
      עו"ד אבי קיסוס | 20/03/2018 21:07

      ראשית עליך לפנות ולנסות לברר מי משרד עו"ד שהטיל את העיקול ולבקש ממנו את הסרת העיקול לאור העובדה שלא הייתה ברשותך באותה העת מכשיר. אני מעריך שיש לך העתק מהמכתב ששלחת בשנת 2014, ואני ממליץ לשלוח לאותו משרד עו"ד את המכתב שנשלח בשנת 2014. מעבר לזה, ייתכן ויש לך פה עילה לתביעה לפי חוק איסור לשון הרע כנגד רשות השידור ו/או כנגד המשרד המייצג את רשות השידור. לצורך תביעה שכזו אמליץ להתייעץ ם עו"ד העוסק בתחום לשון הרע.
      במקרה שלך ייתכן ופניה לתקשורת לתוכנית כמו יהיה בסדר תהיה יעילה יותר ומהירה יותר.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il