הודעת אזהרה מההוצאה לפועל על דלת הבית

  • תליית אזהרה על דלת הבית מההוצאה לפועל פתוחה
    דויד | 29/08/2017 13:34

    שליח  מטעם עורך דין  תלה  על  דלת ביתי  אזהרה  מההוצאה  לפועל  פתוחה  לרווחה  לקריאה  על יד  כל  שכן  וזאת  ללא  שום  מסמכים  מצורפים.  יש  לציין  שלפני כן  לא קבלתי שום  מכתב כלשהוא  מההוצאה  לפועל  ולא ידעתי בכלל שנפתח תיק  בהוצאה לפועל

    1. האם זה  חוקי

    2. מה  לעשות  כנגד  מחד  העורך דין

    • הודעת אזהרה מההוצאה לפועל על דלת הבית
      עו"ד רון מיור | 29/08/2017 21:47

      שלום רב דוד,
      תליית אזהרה על הליכי הוצל"פ על הדלת הנה הילך חוקי.
      אם אכן יש לך חוב אמיתי והליכי ההוצל"פ ננקטו נגדך בתום לב, לא תהייה לך עילה לתביעה בלשון הרע נגד איש במקרה זה.
      אם אכן יסתבר לך, לאחר בדיקה מעמיקה ומוקפדת כי הזוכה / ב"כ לא שלח/ו לך מכתב התראה בגין החוב (במובחן ממצב בו נשלח אליך מכתב בדואר רשום ולא טרחת להוציאו מסניף הדואר), עשויה לקום לך עילה להגשת תלונה לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין כנגד עוה"ד של הזוכה.
      ומעבר לכך? הגע במהירות האפשרית להסדר עם עורך הדין ומנע מעצמך הוצאות ועגמות נפש נוספות.

      בברכה,

      רון מיור, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יגאל אלון 98, ת"א
      טל': 072-8830276; מייל: majorlaw100@gmail.com

      • הודעת אזהרה ללא שום מכתב מקדים כלשהוא מההוצא
        דויד | 30/08/2017 15:31

        שלום  ותודה  רבה

        בעבר  שילמתי  את  חובי   בגין  הוצאות  משפט,  (על כך אין  עוררין),  אלא  שב"כ  הזוכה  טען  שהחוב שלי יותר  גבוה ממה ששילמתי בכמה מאות שקלים.  הסברתי  לב"כ  זה  את  טעותו  בכתב  ובע"פ

        בעבר  ב"כ  "הזוכה"  שלח  אלי מכתב  שאשלם את  התשלום  הנוסף,   ואף  ציין  שיפנה  להוצאה  לפועל.

        אלא  שלא  קבלתי  מההוצאה  לפועל  שום  מכתב רשום  או  לא רשום,  שנפתחה  נגדי תביעה  בהוצאה  לפועל.

        בדיאבד  מתברר  שלפני כשנה  הגיש ב"כ  "הזוכה"  תביעה להוצאה  לפועל  -  אבל  כאמור  לא  ידעתי  מכך כי  לא קבלתי שום  דואר  מההוצאה  לפועל על  תביעה  כנגדי  או  התרעה  כלשהיא.

        ואז כ 8 חודשים  לאחר פתיחת  התיק, (בדיעבד),  נתלתה  על דלת ביתי  האזהרה  פרוסה  ופתוחה  על דלת  ביתי  ללא  שום  מסמך נוסף.

        האם  בנסיבות  לעייל  -  מעשה  העו"ד  תקין ????

        אני רואה  בחומרה רבה  התנהלות זו של ב"כ

        לא ברור לי לאיזה הסדר עם  העו"ד  אתה  מתכוון

        תודה  על  העזרה

    • בית המשפט חושב שיש כאן עילה לתביעה קישור
      ץ | 30/08/2017 00:37

      ראה פסק דין מצורף

      פסק דין

      • תודה
        דויד | 30/08/2017 20:02

        ,תודה