אישור מרופא תעסוקתי לשינוי במשרה

  • אישור מרופא תעסוקתי
    אבי | 10/08/2017 14:57

    היי , רציתי לדעת איך מחשבים את השכר לעובד במשכורת חודשית שיש לו אישור מרופא תעסוקתי לעבוד בחצי משרה למשך חודשיים, כשיש הרבה ימים בצבירת ימי מחלה..האם מורידים חצי יום מחלה לכל יום עבודה והשכר משולם במלואו?ימי המנוחה השבועית גם נספרים?  תודה!

    • אישור מרופא תעסוקתי לשינוי במשרה
      עו"ד לילך אקרמן | 13/08/2017 09:26

      שלום רב
      יש לבחון לעומק את הנתונים אך ברמה העקרונית אכן מורידים חצי יום מחלה לכל יום כאשר בגין היום הראשון לא משלמים ובגין הימים השני והשלישי משלמים 50% כך שהשכר לא משולם במלואו ובאשר לימי המנוחה יש לבחון באיזה אופן מבוצע התשלום כדי לדעת לענות ולחשב

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il