שעות קבלת קהל

  • לשכה
    נאור | 16/07/2017 13:07

    עד איזה תאריך פתוחה לשכת הוצלפ לפניי הפגרה לשרות מלא ולא רק למקרים דחופים

    • שעות קבלת קהל
      עו"ד שלי גרשט | 18/07/2017 11:27

      קבלת קהל בלשכות ההוצאה לפועל בין התאריכים: 21/7/17– 17/8/17ובתאריכים 4/9/17– 5/9/17: שעות פעילות לשכות ההוצאה לפועל הינן 09:00-12:00 ובשעות אלו יינתן מענה מלא. בתאריך 1/8/17– צום ט' באבניתן יהיה לקבל מענה במקרים דחופים בלבד ורק בין השעות 12:00- 09:00. פירוט סוגי המקרים שניתן לקבל עליהם מענה בתקופה זו מפורסם באתר האינטרנט של הרשות שכתובתו: www.eca.gov.il. בין התאריכים : 20/8/17- 31/8/17ניתן יהיה לקבל מענה במקרים דחופים בלבד. פירוט סוגי המקרים שניתן לקבל עליהם מענה בתקופה זו מפורסם באתר האינטרנט של הרשות שכתובתו: www.eca.gov.il. על מנת לקבל מענה למקרה דחוף יש להגיע ללשכות ההוצאה לפועל בימים א'-ה' בין השעות 9:00-12:00 מלבד הלשכות הבאות אשר יהיו סגורות  במהלך הפגרה:                                 א.      לשכת ההוצאה לפועל בקרית גת – השירות יינתן בלשכת אשקלון                                 ב.      לשכת ההוצאה לפועל בעפולה- השירות יינתן על ידי לשכת נצרת                                 ג.      לשכת ההוצאה לפועל בבית שאן- השירות יינתן על ידי לשכת נצרת                                 ד.      לשכת ההוצאה לפועל ברחובות - השירות יינתן על ידי לשכת ראשון לציון                                 ה.      לשכת ההוצאה לפועל בהרצליה ­ השירות יינתן על ידי לשכת כפר סבא
      בברכה,

      שלי גרשט, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      בר כוכבא 23, בני ברק
      טל': 03-5449090; מייל: Shellyger@gmail.com