תוספת קטנה

  • כיצד תובעים את חברת הוט ???
    טלי | 13/06/2017 11:39

    שלום רב, ברצוני לברר כיצד תובעים את חברת הוט ? הצטרפתי אליהם בפברואר השנה, לאחר קבלת חיוב ראשון ראיתי שהם לא מחייבים אותי ע"פ מחיר שהובטח, התקשרתי שלרות לקוחות אמרו שתוך 3 ימי עסקים יחזרו אלי, כמובן שאף אחד לא חזר, התקשרתי שוב, שוב הובטח לי שתוך 3 ימי עסקים יתקשרו אלי, כמובן ששוב לא חזרו אלי, בפעם השלישית ראיתי שאף אחד לא נותן לי מענה ביקשתי להתנתק. הניתוק התבצע בסוף מרץ, באותו רגע התקשרו אליי 100 פעמים כדי לשכנע להשאר, כמובן שלא נשארתי. הם קבעו איתי שיגיע נציג לאסוף את הציוד ב- 24.04, שאלית אם אני אחוייב על התקופה הזאת שהציוד אצלי? הם אמרו בפרוש שלא!!! החודש אני רואה שהם חייבו אותי על 117 ש"ח בגין אותה תקופה (30.03 - 24.04), התקשרתי לבקש זיכוי, לא רצו לתת, צעקתי ורבתי, הסכימו לזכות אותי ואמרו שתוך 14 יום הזיכוי יופיע בחשבון, ושוב כמובן ש...לצערי, אף אחד לא זיכה אותי, שוב התקשרתי ושוב אמרו לי תחכי עוד שבוע, ושוב חיכיתי, לפני 3 ימים התקשרתי ואיימתי עליה שאתבע אותם, לאחר בירור מול מנהל הובטח לי זיכוי תוך יומיים, ושוב ושוב ושוב אין זיכוי...אני אובדת עצות ולא מסוגלת יותר להתמודד מולם, הם גרמו לי לכל כך הרבה עצבים מיותרים, חרדות, ודואגות...איך תובעים אותם ????

    • תוספת קטנה
      טלי | 13/06/2017 11:44

      האם זה חוקי אם אני אחסום את הוט בישראכרט ?

    • איך מגישים תביעה נגד חברת תקשורת?
      ליאור חאיק, עו"ד | 14/06/2017 13:16

      היי טלי,

      מגישים תביעה קטנה.

      עסקה למתן שירותי תקשורת היא עסקה מתמשכת. במידה וחייבו אותך לאחר סיום העסקה, תוכלי להגיש תביעה לפיצוי ללא הוכחת נזק על סך של 10,000 ש"ח. אסור לעוסק לחייב צרכן בתשלומים לאחר שעסקה מתמשכת הגיעה לסיומה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com