אי קיום תנאי מכרז

  • אי מילוי תנאי מכרז משרד שיכון
    mahir10 | 28/04/2017 13:51

    מספר  בחורים הגישו בקשה למכרז קבלת חלקות \ מגרשים  ממשרד השיכון.
    בתנאי המכרז כתוב שהתשלום לחלקות \ מגרשים הינו בגין קבלת מגרש עם כל התשתיות,פיתוח \ גישה הכל.
    אחרי חלוקת המגרשים ולאחרי בניית 4 יחידות דיור ולאחרי פניות רבות ונשנות הן למועצה המקומית והן למשרד השיכון,(הפניות נעשו בע"פ) טרם נעשה דבר בכל הקשור למילוי תנאי המכרז וזה  טיפול נאות בתשתיות ובפיתוח, דבר המהווה הפרה בוטה בתנאי המכרז ולחלופין דבר המהווה מטרד וסכנה לכל זוכי המגרש שגרו ולאלה המתכונים לממש את זכויותם לבנות לגור. אין גישה,אין תשתיות כאמור.
     המועצה מאשימה את משרד השיכון,ומשרד השיכון מאשים את המועצה? ומי שנפל בין הינם הזוכים.
    שאלתי: מה הדרך המהירה ביותר לחייב שניהם באכיפת ההסכם?
    האם ניתן לדרוש פיצויים רציניים עקב המחדל ואי קיום ההסכם?

    • אי קיום תנאי מכרז
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/04/2017 00:11

      שלום,

      אי אפשר לענות על השאלה מאחר ולצורך חוות דעת יש לעיין במסמכים ולקבל מידע נוסף.

      יש לפנות לייעוץ פרטני בעניין.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com