סופק לי מוצר מדגם ישן

  • קובץ מצורף חלק מרכזי הוחלף במוצר
    מקסים | 31/03/2017 15:07

    הזמנתי שואב אבק באתר wallashops מדגם דייסון V8 החדש. כאשר קיבלתי אותו גיליתי להפתעתי שחלק מרכזי בו הוחלף לדגם יותר ישן (V6) וההבדל בין הדגמים הוא 1000 ש"ח. המוצר עצמו עלה 2850 עם משלוח. כמובן שלא השתמשתי במוצר ומיד פתחתי תלונה מול wallashops. הם פנו לספק בשם "ברוכים" והספק התקשר אלי בטענה שאני לא מבין כלום והכל בסדר מבחינתו. זאת הייתה שיחה היחידה שלי מול הספק שהסתיימה ללא כלום. אני המשכתי להתלוננן מול wallashops כאשר זה נמשך כבר שבוע והם טוענים שמבררים מול הספק. אני תקוע עם העסקה כאשר גם לא יכול להשתמש במוצר וגם לא יכול לקנות אחד חדש כי לא מבטלים לי את העסקה.
    מצרף תמונה ובה רואים בבירור שספק או מישהו שעובד איתו חתך מדבקה איפה שרשום מספר דגם (כנראה על מנת להסוות את המרמה) בחלק המרכזי אבל לפי פרטי הסוללה ניתן להבין שזה שייך לדגם יותר ישן v6.
    נא עזרתכם

    • סופק לי מוצר מדגם ישן
      ליאור חאיק, עו"ד | 01/04/2017 19:42

      היי מקסים,

      מדובר באי התאמה בהתאם לסעיף 11 לחוק המכר.

      עליך להודיע לספק על ביטול העסקה, לדרוש את הכסף ששילמת בחזרה ולדרוש פיצויים.

      במידה ומדובר בעניין רוחבי אפשר לנסות ולשקול אפשרות של הגשת בקשה לאישור תובענה ייצוגית.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com