ספאם לבתי עסק

  • הצעת שיתוף פעולה לעסקים מקבילים אחרים
    הדס | 31/01/2017 13:33

    שלום. אני ספקית של סחורה. ורוצה לפנות לספק אחר (יש לי את המייל שלו ממקום אחר שראיתי) לצורך שיתוף פעולה לשווק אצלו מוצרים מסויימים.האם הפניה אליו נקראת ספאם? וקשורה לחוק הספאם?

    • ספאם לבתי עסק
      ליאור חאיק, עו"ד | 01/02/2017 10:35

      היי הדס,

      משלוח הצעה חד פעמית לבית עסק לצורך הסכמה למשלוח פרסומות מותר לפי סעיף לחוק התקשורת.

      שימי לב שמדובר בהצעה ולא בפרסומת, ולכן חשוב מאד לדעת איך לנסח את מה שאת מבקשת לשלוח כדי שלא תהיה חשופה לתביעות מכוח חוק הספאם.

      ככול ותבצעי פנייה חד פעמית לבית עסק בדרך הנכונה על פי חוק את לא תהיי חשופה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com