הרעת תנאי עבודה והלנת שכר

  • הרעת תנאי עבודה והלנת שכר
    עזרי | 18/01/2017 19:10

    שלום

    אני עובד בחברה כנהג שמספק חלקי חילוף לרכב מזה כ 4 שנים , בראיון כניסה לעבודה דובר על 9 שעות עבודה משעה 0800 עד 1700 ולא נכתב שום הסכם עבודה כמקובל.

    בחודש האחרון  חוייבתי על ידי המעסיק להגיע בשעה 1700 למחסן חלקים ולעבוד עד השעה 1800 בכדי להעמיס את הרכב ליום המחרת ולצאת בשעה 0630 בבוקר בכדי לסיים את החלוקה בזמן.

    על השעה הנוספת הוא משלם בהתאם אך על יציאתי לעבודה בשעה 0630 הוא לא משלם לי

    ושאלותיי הם : האם אני חייב כל יום לעבוד שעות נוספות ואין בזה משום הרעת תנאי עבודה? והאם אי תשלום עבור שעות העבודה משעה 0630 ועד השעה 0800 יש בהם משום הלנת שכר

    אודה לתשובתך