תאונת-דרכים במהלך נסיעה על אופניים

  • פגיעה מדלת מכונית
    רוכב אופניים | 24/11/2016 09:53

    שלום,
    עת רכבתי על אופניי בכביש, מישהו פתח את דלת רכבו ונחבלתי מהדלת, האם זו תאונת דרכים?

    • תאונת-דרכים במהלך נסיעה על אופניים
      עו"ד ערן אלזם | 27/11/2016 17:18

      רוכב אופניים שלום,

      באופן כללי, האירוע אותו אתה מתאר אכן עונה להגדרה "תאונת-דרכים".

      ככל ונגרמו לך נזקי גוף, הנך זכאי להגיש תביעת פיצויים כנגד חברת הביטוח המבטחת את הרכב.

      אציע לך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני מעורך דין העוסק בתחום תאונות-הדרכים.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com