הזכות להישכח

  • פרסום כתבה באתר
    ליז | 24/11/2016 09:18

    שלום לכולם.
    לפני כמה שנים נעצרתי למס' ימים ושוחררתי לאחר סגירת התיק.
    באותה תקופה פורסמה כתבה על המעצר באחד האתרים (אתר לא בקנה מידה של ynet או משהו כזה, אלא משהו קטן יותר).
    ביקשתי אינספור פעמים מבעלי האתר להוריד את הכתבה שכן זה מופיע מיד בחיפוש שמי בגוגל, אך ללא הועיל!
     אני רוצה לשקם את החיים שלי אך כל פעם שאני מנסה להתקבל לראיון עבודה אני מאמין שזה פוגע בי.
    יש מה לעשות בנידון מבחינה משפטית או בכלל?!
    תודה רבה לעונים.

    • הזכות להישכח
      עו"ד בן קרפל | 24/11/2016 11:15

      שלום רב,

      הסיטואציה שאת מתארת מוכרת היטב לעורכי הדין שעוסקים בתחום לשון הרע ובתחום הפרטיות .

      זוהי סוגייה סבוכה שיש לה פתרונות אך הפורום הנ"ל לא מתאים בכדי לעמוד על אותם פתרונות , ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע בתחום להמשך טיפול.

      בהצלחה

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com