האם פוליסת ביטוח תקפה למרות פקיעת תוקף רישיון רכב?

  • תאונה שכפג רישיון הרכב
    אלי | 20/11/2016 14:28

    שלום, עברתי תאונת דרכים והתברר לי שביום תאונת הדרכים פג רישיון הרכב שלי 14 ימים קודם לכן.
    האם אני בכל זאת זכאי לפיצוי בגין נזק הגוף שלי? האם הם יכולים להתנער?

    • האם פוליסת ביטוח תקפה למרות פקיעת תוקף רישיון רכב?
      עו"ד ערן אלזם | 21/11/2016 10:31

      אלי שלום,

      משאלתך לא ברור האם כוונתך לרישיון הרכב או לרישיון הנהיגה.

      בכל אופן, יש לערוך בדיקה ספציפית למקרה, אך באופן עקרוני אוכל להשיב כי הדבר אינו צפוי לעורר בעיות כלשהן בכיסוי הביטוחי.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com

      • כתבתי, רישיון הרכב
        אלי | 21/11/2016 10:38

        אז אני מבין מתשובתך שזה לא אמור לעורר בעיה.. תודה.