מענה

  • הוצאת דיבה ע"י עו"ס
    אנה | 16/11/2016 13:38

    משפחתי טופלה ומטופלת על ידי רשויות הרווחה. התגרשתי לפני כחצי שנה והעו"ס של המשפחה המשיכה לטפל בגרושתי וילדיי. לפני כחודש, במקרה ממש, נחשפתי למכתב שהוצא תחת ידיה של העובדת הסוציאלית, בו הרשום כי הגירושין היו על רקע אלימות פיזית ורגשית מצידי כלפי גרושתי- דבר שאינו נכון בעליל. אני מעוניין לתבוע הוצאת דיבה. האם אני יכול לתבוע אותה אישית או יש לתבוע את משרד הרווחה (המדינה). ויש לי סיכוי בכלל?

    • מענה
      מתמחה | 25/11/2016 20:58

      סיכוי נמוך, מאחר שזה נעשה תחת טיפול מקצועי מטעם עו"ס וזו חוות דעתו.
      בהצלחה