זמני ההתמחות: האם ניתן להתחיל התמחות בשעה מוקדמת ?

  • התמחות בשעה מוקדמת בבוקר
    רותם | 06/11/2016 00:26

    שלום,
    אני אמא לילדים וצריכה לסיים מוקדם את השעות במשרד.
    סוכם עם המאמן שלי שאוכל להתחיל לעבוד ב 6 בבוקר. יש עוד עובדים במשרד בשעה כזאת. ואסייםב 3.
    האם הדבר אפשרי?

    • זמני ההתמחות: האם ניתן להתחיל התמחות בשעה מוקדמת ?

      רותם שלום,
      מתוך הנחיות הלשכה למתמחה המתחיל התמחותו: "ההתמחות צריך שתיעשה בשעות העבודה הנהוגות דרך קבע במשרד המאמן (ואין מאשרים התמחות בשעות חריגות בבקר או בלילה, בדרך כלל לא לפני 8:00 בבקר ולא אחרי השעה 20:00).
      בשעות הבקר – נדרשת רציפות של חמש שעות לפחות, במשך לפחות חמשה ימים רצופים בשבוע, בימים ראשון עד חמישי."

      בברכה,

      רינת אראל גילעד, עו"ד
      מנהלת פורום בחינות לשכה

      השקדים 9, קרית ביאליק
      טל':077-7002144; מייל: rinat.e.gilad@gmail.com