לא, מספיקה מודעות

  • האם לעבירה פלילית של הטרדה חייבת כוונה להטריד?
    יעל | 25/10/2016 00:59

    אם בן אדם מטריד לא בכוונה להטריד אלא בכוונה לקבל מידע שמגיע לו.
    האם מדובר בעבירה פלילית?

    • לא, מספיקה מודעות
      חיים | 25/10/2016 11:23

      בדיוק כמו המודעות שלך לכך שאתה מטריד את האתר הזה בלי הפסקה בשאלותיך ההזויות ובניסיונותיך הנואשים לבטל את הרשעתך המוצדקת בהטרדה באמצעות מתקן בזק.

      אל תופתע אם יוגש נגדך עוד כתב אישום ותורשע שוב.

      חדל כבר!

      • לפי מה אתה קובע שהרשעתי מוצדקת?
        יעל | 25/10/2016 17:55

        אנא פרט ולא תכפיש סתם

        • זו מסקנה משאלותיך ומהתנהגותך באתר
          חיים | 25/10/2016 19:35

          אתה מודה למעשה שהטרדת ואתה מטריד כאן באתר באותם בעניינים שוב ושוב, בלי הפסקה.

      • האם אתה יודע בכלל מה הסיבה שפניתי אליכם שאתה קובע
        יעל | 25/10/2016 18:09

        שזה עבירה פלילית של הטרדה?
        מדובר בעניין אזרחי שחלה עליו הגנת זוטי דברים, טעות במצב הדברים, טעות במצב משפטי

        • הורשעת או לא הורשעת בהטרדה באמצעות מתקן בזק?
          חיים | 25/10/2016 19:39

          אם לא, למה אתה שואל שוב ושוב על הטרדה מהפן הפלילי?

          ועל העניין האזרחי, שהיה אמור להסתיים בפשרה ואחר כך הסתבך, אני יודע.

          • לפי מה אתה קובע שמדובר בעבירה פלילית?
            יעל | 26/10/2016 12:27

            לא סתם להשמיץ?
            מדובר בעניין אזרחי ותו לא ולא עבירה פלילית ופניה לערכאות אזרחיות זה מספיק.

            • הורשעת או לא?
              חיים | 26/10/2016 12:56

              לא ענית, אז אני חוזר ושואל ומוסיף:

              הורשעת בהטרדה באמצעות מתקן בזק?

              הורשעת בעבירה אחרת, למשל איומים, או הטרדה אחרת לפי חוק הגנת הפרטיות?

              השאלה בעניין זילות בית המשפט מ-16/10/2016, בשם דניאל, שבה השואל טוען, כי השופט פגע לו בזדון בהגנה והכפיש את שמו בהכרעת הדין (ראה למטה), אתה כתבת או לא?

              השאלה בפורום דיני נזיקין מ-5/10/2016, בשם רועי, בעניין תביעה נגד שופט, שבה השואל כותב: "הורשעתי לאחר התעמרות מצד השופט והכרעת דין שקרית", אתה כתבת או לא?

              ואם השאלה כאן היא בעניין אזרחי, למה אתה משתמש במושגים מהתחום הפלילי ("זוטי דברים", "טעות במצב דברים", "טעות במצב משפטי")?

              • לא הורשעתי בפגיעה בפרטיות או איומים
                יעל | 26/10/2016 14:35

                המתלונים שקרו כדי לבציג את הסכסוך כעבירה פלילית ולכן בוצעה עיוות דין
                לא יכולתי להגן על עצמי כל ההליך המשפטי

                • אבל הורשעת בהטרדה באמצעות מתקן בזק?
                  חיים | 26/10/2016 15:16

                  וכתבת את שתי השאלות שציינתי?

                  • לא כתבתי את השאלות האחרונות שציינתה
                    יעל | 26/10/2016 15:46

                    ועדיין לא נתתה הסבר לפי מה אתה קובע שהורשעתי?

                    • עדות כבושה
                      חיים | 26/10/2016 15:57

                      אני מאמין שכן כתבת את אותן שאלות ושהורשעת בהטרדה באמצעות מתקן בזק. אם לא, היית מכחיש זאת בהזדמנות הראשונה.

                      וכן עניתי לך: אני מסיק מסקנות משאלותיך ומהתנהגותך בפורום.

                    • מדובר לדעתך מדובר בעבירה פלילית ולא בעניין אזרחי
                      יעל | 26/10/2016 16:31

                      מדוע לדעתך זה ברף הפלילי
                      מדוע לא ברף האזרחי
                      האם אתה לא חושב לשכת ערוכי הדין צריכה לדעת לתת שרות לפני שפונים להליך האזרחי.

                      • השאלות אינן ברורות
                        חיים | 26/10/2016 22:12

                        אם התכוונת לשאול מדוע הטרדה באמצעות מתקן בזק היא עבירה פלילית, התשובה פשוטה: כי כך נקבע בחוק.

                        את השאלה בעניין הלשכה לא הבנתי, ובכל מקרה, לא אני הכתובת לטענות נגד הלשכה.

                        • לא כל הטרדה זכה עבירה פלילית של הטרדה
                          אנא | 27/10/2016 02:26

                          האם כל הטרדה זה עבירה פלילית? זה לא שחור או להן זה תלוי בהרבה גורמים ונסיבות.

                          אז לפי מה אתה קובע שמדובר בעבירה פלילית .

                          • בית המשפט קובע
                            חיים | 27/10/2016 09:21

                            לפי מספר ההטרדות, משכן, תדירותן, תוכנן, השעות שבהן נעשו וכדומה.

                            אין מבחן מדויק, וזה עניין לשיקול דעת.

                            לגבי המקרה שלך: יש די והותר ראיות נסיבתיות לכך שהרשעתך הייתה מוצדקת (כמו שאמרתי: זו מסקנה משאלותיך ומהתנהגותך בפורום). אם חשבת שלא, יכולת לערער (אני מניח שלא ערערת).

                            • לא כל דבר שמהווה מטרד עבור הצד השני
                              יעל | 27/10/2016 10:31

                              זה עבירה פלילית של הטרדה.

                              האם בקשתי לדעת את הצד שלי לדברים ולבחון האם מתקיים פה יסוד נפשי של עבירת הטרדה?

                            • למה מה אתה מניח שלא ערערתי?
                              יעל | 27/10/2016 10:32

                              מדוע אתה מסיק מסקנות שגויות?

                            • גרסתי לדברים
                              hgk | 27/10/2016 10:33

                              אני זה שהוטרדתי, אין לי רצון לפנות לאף אחד סתם, הם הטרידו אותי ולא אני אותם בכל שאילצו אותי לבזבז מזמני, לא הייתה כוונה פלילית אלא כוונה לקבל מידעמגוף ציבורי שאינו בבעלותם החוקית של המתלוננים.

                              האם לדעתך זה עבירה פלילית?

                              זה ברף האזרחי לא פלילי.

                              • אבל בית המשפט דחה את גרסתך
                                חיים | 27/10/2016 16:18

                                והרשיע אותך. וכבר הסברת לך, שעבירת ההטרדה אינה מחייבת כוונה להטריד.

                                האם ערערת? אם כן, באיזה שלב נמצא הערעור?

                                במקום לשאול בלי סוף ולפתוח שוב ושוב שרשורים חדשים, בשמות שונים, כדאי שגם תפנים את התשובות.

                                • לא דחה את גרסתי כי לא נתן לי להציב גרסה
                                  יעל | 29/10/2016 22:06

                                  הסנגור הציבור לא עשה כלום ושפט לא מאשפר לי לפטר את הסנגור הציבורי וליצג את עצמי.
                                  הסנגור עשה לא עשה שום דבר פשוט שום דבר אלא נתרל לי את ההגנה השופט העבריין כפה עלי סנגור ציבורי כדי שלא לתת לי להתגונן

                                • זה לא נקרא מודעות להטרדה פלילית
                                  יעל | 29/10/2016 22:09

                                  כמה עובדי ציבור אין סמכות למנוע ממני ליצור קשר עם מוסד ציבורי שלא נמצא בבעלותם.
                                  מותר לי לפנות בנושאים כשרים בתחום אחריות אותו מוסד ציבורי גם אם עובדים מסויימים לא מעוניים בזה.

                                  האם זה נקרא מודעות ברף הפלילי?
                                  זה גירסה נגד גירסה ולא עבירה פלילית.

                                  בברכה.

                                  • האם זה ערך חברתי מוגן? עבירה פלילית
                                    לחיים | 29/10/2016 22:35

                                    עבירה פלילית באה להגן על ערך חברתי מוגן.
                                    עובדי ציבור שעובדים עבירות של אי מילוי חובה ציבורית במזיד, מתעצלים לעבוד ולתת שרות לפי מצב רוח זה לא ערך חברתי מוגן ולא מקיים יסוד נפשי של עבירת הטרדה.
                                    האם אתה לא מסכים איתי?
                                    יש שלל אפשרוית ופרשנויות שמראות שלא מדובר בעבירה פלילית של הטרדה אלא לא יותר מסיטואציה לא נעימה.

                                    • הפורום אינו בית משפט
                                      חיים | 30/10/2016 12:50

                                      ו-ודאי שלא ערכאת ערעור, ואני לא לא שופט. אני יכול רק להעריך, והבהרתי לך את עמדתי.

                                      כל השאלות והתגובות, שאתה מציף בהן את האתר הזה, ואת הפורום הזה בפרט, עוזרות לך לשחרר כעסים ולפרוק תסכול, אך הם לא ישנו את פסק הדין המרשיע.

                                      היתה לך זכות לערער. כשכתבתי, שאני מניח שלא ערערת, תקפת אותי על שאני מניח הנחות שגויות. אז שאלתי שאלה פשוטה: ערערת או לא? ואתה מתחמק מתשובה.

                                      אז אני חוזר ושואל: ערערת? אם לא, למה לא? אם כן, באיזה שלב נמצא הערעור? אם הסתיים, איך הסתיים?

                                      • אני יערער
                                        יעל | 30/10/2016 12:54

                                        לא משחרר שום כעסים
                                        למה אתה חושב שלא ישנו את פסק הדין המרשיע?

                                        אל תתחמק תענה על מה שאני שואל לפני שאתה מניח הנחות שגויות.

                                        • אני לא עובד אצלך
                                          חיים | 30/10/2016 15:11

                                          וראוי שתגלה קצת יותר נימוס כלפי מי שטורח ועונה על השאלות שלך.

                                          • אתה לא עונה מתוך נימוס אתה בעיקר מנסה להעליב אותי
                                            יעל | 30/10/2016 20:35

                                            אתה בחרתה להגיב על שאלותי ולכן עניתי לך.

                                            • אני מנסה בעיקר לשכנע אותך
                                              חיים | 31/10/2016 08:53

                                              שתפסיק להציף ולהטריד. כל עוד אתה נוהג כך, אל תתפלא שאנשים מגיבים לך בתוקפנות, בזלזול ובלגלוג.

                                              • תענה על מה ששאלתי אל תבקר סתם  לת
                                                מני | 01/11/2016 17:21