הפרת פרטיות על-ידי מעקב

  • הפרת פרטיות
    עדי | 31/08/2016 18:07

    שלןם רב
    האם מותר לחברה שמפרסמת הצעות עבודה באינטרנט  ונרשמתי אלייהלעקוב לאן אני שולח קורות חיים?

    • הפרת פרטיות על-ידי מעקב
      עו"ד גיל קראוס | 05/09/2016 16:27

      צהריים טובים,

      על פניו מדובר במעקב אסור ופגיעה בפרטיות. צריך רק להבין כיצד מתבצע המעקב הנטען ומה ההסבר למעקב זה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • הפרת פרטיות
        אלי | 05/09/2016 16:43

        הם התקשרו אליי ושאמרו לי שהם שמו לב שאני שולח קורות חיים למעסיקים מסוימים שלא תואמים את הקורות חיים שלי והציעו לי לשדרג בכסף את המנוי שלי .בקיצור הם עקבו לאן שלחתי את הקורות חיים שלי ללא אישורי ואף הציצו בקורות חיים שלי!

        • פגיעה בפרטיות
          עו"ד גיל קראוס | 06/09/2016 15:15

          צריך לראות בדיוק את הסכם השימוש שעליו חתמת מול האתר והאם הוא מאפשר להם לעשות זאת.

          צריך גם להבין את הפלטפורמה הכללית של האתר ולמה הוא מיועד והאם קורות החיים חשופים.

          בכבוד רב,

          גיל קראוס, עו"ד
          מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

          שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
          טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

          • תגובה
            tjh | 07/09/2016 08:38

            הקוח לא חשופים...אני קובע לאיזה מעסיק לשלוח ...מדובר באתר אינטרנט של דרושים עורכי דין שאני קובע לאן לשלוח קוח
            הם פשוט עוקבים ומנצלים זאת.בתנאי שימוש אין כלום על הסמי לכך