אופן החיוב של מנהרות הכרמל

  • תביעה ייצוגית נגד מנהרות הכרמל
    רינת | 26/07/2016 16:49

    שלום רב,
    ברצוני לדעת האם יש טעם להגיש תביעה ייצוגית כנגד מנהרות הכרמל.
    חידשנו הוראת קבע ומנהרות הרכמל לא ראו את הוראת הקבע, עברנו במנויים, ועל כן קיבלנו קנסות מרובות.
    עברנו יותר מפעם אחת, ואת המכתבים קיבלנו בבת אחת.
    לטענתם, הם לא אחראית על דואר ישראל, לבסוף נאלצנו לשלם סכום של כמעט 1000 שקלים ומשיחות עם אנשים רבים גילינו כי הדבר קורה לעוד רבים ואין כל התחשבות ורק איומים על פתיחת תיק הוצאה לפועל.
     אשמח לעזרה בעניין, תודה.
    רינת.

    • אופן החיוב של מנהרות הכרמל
      עו"ד עמירם טפירו | 31/07/2016 13:28

      רינת,

      אופן החיוב (הקנסות והריבית) קבועים בחוק כבישי אגרה (מנהרות הכרמל), תשנ"ה - 1995. יש לבחון האם הקנסות והריביות בוצעו בהתאם לחוק ולתקנות.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il