אי עצירה בתחנות האם מהווה עילה?

  • תביעה יצוגית על חברה שלא ביצעה נסיעה
    אביקוב | 20/07/2016 17:28

    במהלך החודש האחרון נצרכתי ליסוע 3 פעמים בקווי הלילה ממקום עבודתי למגורי, פעמיים האוטובוס לא עצר בתחנה וכלל לא התקדם לתחנה פניתי לחברה ושבוע לאחמ''כ שוב אותו דבר לא נוסע במסלול ובהתאם מדלג התחנה פניה נוספת לחברה ובגין כך נשלח לי 30 ש''ח פיצוי.
    השבוע הייתי צרריך ליסוע שוב בקווי הלילה ו2 אוטובוסים האחורונים דילגו חלק מהמסלול ולא עצרו בתחנה.
    האם ניתן לתבוע בגין כך שהשאירו אנשים לרוב בתחנות ולא עשו את המוטל עליהם, לחברה ולמשרד התחבורה יש GPC של כל אוטובוס בו ניתן להוכיח  אם עשה את המסלול  (באם תובעים פיצוי בתביעות קטנות אם גם שייך לתבוע יצוגית)

    • אי עצירה בתחנות האם מהווה עילה?
      עו"ד עמירם טפירו | 20/07/2016 20:03

      שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך - איני סבור כי זה מסוג המקרים המתאימים לשם הגשת תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il