משמעות

  • תצהיר ללא ת"ז
    עו"ד | 12/07/2016 07:01

    הנתבע הגיש תצהיר עדות ראשית ללא מס' ת"ז, בתצהיר כתוב כי הנתבע מוכר אישית ולא מצויין הת"ז לא בתחילת התצהיר ולא באישור העו"ד. מה המשמעות?

    • משמעות
      עו"ד אלי לוטן | 12/07/2016 11:44

      איזו  משמעות?

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com

      • תשובה
        עו״ד | 12/07/2016 12:03

        מבחינת דיני הראיות לגבי פסילת התצהיר

        • תשובה
          שרית | 13/07/2016 11:08

          לעו"ד מותר לאמת חתימה בתצהיר גם על סמך היכרות אישית ואין חובה לרשום ת.ז.
          נניח אם אתה עושה תצהיר של אבא שלך או של חבר קרוב שאתה מכיר שנים, ברור לך מי הוא האדם העומד מולך שאתה מאמת את חתימתו.
          לכל היותר, אתה יכול לתחקר על כך את העד במסגרת החקירה הנגדית וגם לדרוש לראות ת.ז. שלו במסגרת החקירה על תצהירו.