פרסום תמונה בספר מחזור

  • פרסום תמונתי בתמונת מחזור מ2004
    רן | 11/07/2016 17:18

    אם אני מפורסם בתמונת מחזור מ2004 בקיר מזכירות בית הספר אני יכול לבקש מהם להוריד את התמונה הספיציפית שלי
    ואני כי אני לא מעוניין בפרסום תמונות ... ? אשמח לתשובה מהירה בעניין תודה .

    • פרסום תמונה בספר מחזור
      עו"ד גיל קראוס | 11/07/2016 21:31

      ערב טוב,

      על פניו אני לא רואה עילה נגד בית הספר במידה ולא יוריד את התמונה.

      מדובר בתמונה שצולמה לצורך פרסום בתמונת מחזור ולכן קשה יהיה להערכתי לטעון שמתקיימת עילה כלשהי.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • תמונת מחזור
        רן | 11/07/2016 21:35

        אני יגיד לך פשוט זה מופיע בקיר בכניסה למזכירות ואני לא מעוניין אני יכול לטעון לבקשה להוריד את תמונתי ספציפי ?

        • תמונת מחזור
          עו"ד גיל קראוס | 12/07/2016 15:46

          אתה יכול לבקש אבל כפי שציינתי קודם לכן אני לא רואה עילה לחייב את בית הספר לעשות כן.

          בכבוד רב,

          גיל קראוס, עו"ד
          מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

          שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
          טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

          • תמונת מחזור
            רן | 12/07/2016 15:53

            אני הבנתי מהפיקוח על בתי ספר מהעיריה שהדבר אפשרי כן לעשות כי ברגע שתמונות מפורסמות כך בצורה בולטת לכניסה למזכירות זה כבר מוצג באור קצת אחר ולא כל אחד היה רוצה שיוצג בתמונה מזכויות הפרט זה לא מוזיאון הנצחה עם כל הכבוד .