מוצר חשמל פגום

  • תביעה ייצוגית בגין מוצר חשמלי פגום
    נוגה | 06/07/2016 12:49

    שלום,רכשתי מוצר חשמלי מסויים שמדי מספר חודשים מתקלקל ונדרש תיקון.במסגרת האחריות הכל היה בסדר, אך זה ממשיך גם לאחר שהסתיימה תקופה האחריות וכעת אני נדרשת להזמין טכנאי כל מספר חודשים על תיקון של אותה בעיה.הסתבר לי שהבעיה של המוצר ידועה וכל הצרכנים סובלים ממנה, עם זאת קשה לטכנאים לשים את האצבע על הגורם לקלקול החוזר.יש לי המון ראיות שזה קורה להמון צרכנים ומה גם שגם איתרתי באינטרנט התייחסות של המייבא לכך שהוא מודע לתקלה אך הוא מתגונן בטענה שמדובר בתקלה נקודתית בלבד. ובינתיים המוצר ממשיך להימכר ללא טיפול מצד היבואן ועוד ועוד צרכנים ממשיכים לסבול מהבעיה הספציפית הזו.האם לדעתך יש אפשרות להגיש תביעה ייצוגית ללא חוות דעת הנוגעת לגורם הקלקול? אם אני מוכיחה שמלא סובלים מזה ושהיבואן מודע ולא מטפל. כיוון שכל בעלי המקצוע אליהם פניתי עד היום לא הצליחו לשים אצבע על הגורם לתופעה והם טוענים שזה כנראה בעקבות המבנה האנטומי של המוצר.תודה רבה!

    • מוצר חשמל פגום
      עו"ד עמירם טפירו | 07/07/2016 17:19

      נוגה שלום,

      על פניה, פנייתך מגלה עניין - יש לפנות לעו"ד המתמחה בסוגייה.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

      • לא הבנתי את התשובה
        נוגה | 10/07/2016 21:43

        אז התשובה היא חיובית בעצם?
        ניתן לתבוע גם מבלי לשים את האצבע על הגורם לתקלה? כלומר ללא חוות דעת מקצועית המבהירה מה מקור הקלקול?

        • מוצר חשמל פגום
          עו"ד עמירם טפירו | 11/07/2016 19:49

          נגה,

          התשובה היא בדיוק כפי שנרשם. פנייתך מצדיקה פנייה לעו"ד לשם בחינה ספציפית ונקודתית את עובדות המקרה שלך והבנה האם ניתן לבסס עליו תביעה ייצוגית.

          בברכה,

          עמירם טפירו, עו"ד
          מנהל פורום תביעות ייצוגיות

          מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
          טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il