לא קל, אבל בהחלט אפשרי

  • תקופת התמחות שאלה דחופה וחשובה
    אני | 06/06/2016 22:11

    שלום,
    האם משרדי עורכי דין מוכנים להעסיק מתמחה לתק׳ הקצרה משנה? למשל 8-7 חודשים? האם זה תהליך קשה למצוא משרד שיקבל מתמחה לכזו תקופה?

    תודה מראש.

    • לא קל, אבל בהחלט אפשרי
      עו"ד רוזנה כהן כיוון אישי | 08/06/2016 19:08

      לשאלתך, כן, אפשרי! בכל שנותיי קריירה בתחום הכוונה למתמחים אני יכולה להעיד על כך כי גם המשרדים לעתים מחפשים מתמחים לתקופה קצרה ביותר, היות וזקוקים לממלא מקום או מעוניינים להקפיד לגייס מתמחה במועדים הרשמים, דהיינו, מרץ או ספטמבר.

      השאלה כאן, האם סיימת את היחסי העבודה שלך אצל המאמן הקודם מרצונך והצלחת אפילו לקבל מכתב המלצה. אם לא, המאמן החדש ירצה לברר נסיבות העזיבה ואתה חייב להגיע עם תשובה מספקת, כנה ומקצועית.

       למדתי עם הזמן כי ההתמחות למרות שהינה בת שנה, אינה "חתונה קתולית" והמתמחה צריך להגיע עם חיוך על הפנים כל בוקר ואני יודעת שזה אפשרי.

       בהצלחה!
       רוזנה

      • שאלה חשובה - המשך
        אני | 13/06/2016 19:28

        עו״ד רוזנה, תודה רבה על התשובה.
        האם אוכל ליצור עמך קשר באופן פרטי, אני לא מרגישה נוח לשאול פה?
        תודה רבה מראש...

    • האם ניתן למצוא התמחות ל7-8 חודשים?

      משרדים שפיטרו מתמחים או במשרדים שהתפטרו בהם מתמחים, ניתן למצוא את ההתמחות שאתה מחפש.

      בברכה,

      אורן טסלר, עו"ד
      מנהל פורום בחינות לשכה

      נייד: 052-2061262; מייל: orantesler@gmail.com