את בכלל לא מבוגרת...

  • שאלה
    ליאת | 05/06/2016 01:05

    שלום רב,

    אני בת 37.5 לפני כשנה וחצי הוסמכתי וכרגע עדיין לא עובדת במקצוע. ההתמחות שלי הייתה בתחום הפלילי בשירות ציבורי. בנתיים איני מוצאת עבודה בתחום שלי וקשה לי להיפתח לתחומים אחרים אבל אני בכל זאת שולחת גם לתחומים אחרים..
    לאחרונה אני שולחת קורות חיים (לא להרבה משרות כי הרוב דורשים ניסיון) וכמעט ולא חוזרים אליי. זאת על אף ההתמחות הטובה..והציונים הגבוהים..
    האם לדעתכם הגיל שלי מהווה מכשול? אני רווקה ללא ילדים ויכולה להתחייב לשעות מרובות.
    בכל ראיון שואלים אותי למה התחלתי ללמוד מאוחר..
    לעיתים אני חשה שאולי הגיל עומד לי לרועץ..האם אתם מכירים מקרים שבהם לקחו אנשים בני גילי לעבוד כשכירים במקצוע? (זה מצחיק אותי קצת כי אני לא בגיל פרישה ויש לי רצון גדול לעבוד בתחום)
    יודגש, כי היו תקופות שחזרו אליי ובחלק מהמקרים ויתרתי על הראיון כי התנאים או המרחק הפריעו לי ולחלק לא התקבלתי.

    אשמח לתשובתכם

    • את בכלל לא מבוגרת...
      ענבל | 08/06/2016 11:09

      הי ליאת,

      את בכלל לא מבוגרת!! אני בת 40 ומסיימת התמחות. אני דווקא רואה בגיל יתרון- ניסיון חיים, ניסיון מקצועי וכו' תנסי להרחיב את החיפוש בכל דרך אפשרית..פרסמי בפייסבוק.

      בהצלחה!

      • תודה ענבל. זה מעודד לשמוע!  לת
        ליאת | 10/06/2016 22:50

      • לענבל
        שגית | 21/07/2016 17:23

        הי ענבל, אני גם בגילך ומתלבטת אם להתחיל את המסלול, אפשר להתיעץ איתך בנושא?