לשיתוף פעולה בעסקים יש משמעות כלכלית

  • הקמת עסק חדש
    אופיר | 07/04/2016 17:08

    מקווה שאוכל לקבל עצה טובה.

    לאחר שנים של נסיון בהפקת ארועים החלטתי לצאת לדרך עצמאית.יש כמה חברות שהייתי

    מעוניינת לפנות אליהם על מנת להציע את שירותיי אך ניתן לפנות אליהם רק דרך צור קשר באתר שלהם.

    לכן אני צריכה לחשוב על נוסח קצר שיעניין.

    חשבתי על- "שלום שמי x ואני מפיקת כנסים מקצועיים בעלת נסיון רב שנים והייתי מעוניינת להציע את שירותיי במידה ומתקיים מכרז להפקת הכנס השנתי שלכם".  לפרטים נוספים ....

    מה דעתכם? יש לי אופציה אחת לעשות את הרושם המתאים.
    שאלה נוספת היא לגבי עוסק פטור או מורשה. האם ניתן להתחיל כפטור ולאחר שאראה שיש הכנסות גבוהות יותר אעבור למורשה? איך זה נתפש בעולם העסקים ובעיני לקוחות שספק הוא עוסק פטור. כביכול קטן.

    אשמח לעזרה
    תודה מראש

    • לשיתוף פעולה בעסקים יש משמעות כלכלית
      ofer309 | 08/04/2016 06:34

      מילים אחרות שיתוף פעולה עיסקי משמעו אני מרויחה אתם מרויחים על כן פניה צרו קשר בנושא שת"פ עיסקי תפעיל את הסקרנות ויצרו איתך קשר ברב המקרים

      • תודה על המענה. כלומר אפשר שאוסיף..
        אופיר | 08/04/2016 07:31

        אוכל להוסיף מילים אלו זה רעיון טוב. אבל נכשאני שומעת שתפ עסקי זה מרגיש לי כמו תן וקח.או שאני טועה... אם כן במקרה זה מה יכול להיות השתפ? הרי אני מפיקה את הכנס והם משלמים לי..

        • לא כתבת במה עוסקות החברות הללו אז אתן לך דוגמא
          ofer309 | 08/04/2016 13:44

          נניח שאחת החברות הללו היא גן / אולם אירועים לכולם יש בעיה של שיווק  בימינו אז כאשר את משווקת את האירוע עבורך את תשווקי גם את מקום האירוע עבורם. ברור שאת מקבלת תמורה על הארגון והם על האירוע אבל הנה קידמת אותם בתמורה הם יקדמו אותך אם יגיע אליהם מישהו שמבקש המלצות על מארגנת ארועים הם ימליצו עליך.