חוקיות צילום בנכס

  • צילום בנכס
    מוטי | 08/03/2016 11:22

    יש לי נכס בבעלותי שאני משכיר , והשוכר הפר את תנאי השכירות ואף בנה על דעת עצמו מבנה בחצר וביצע חפירות וכניסה נוספת.
    במידה והוא לא מאפשר לי להכנס ולתעד את החריגות (מתנהלת כרגע תביעה נגדו)
    האם אני יכול לצלם את החריגות מבחוץ? אציין שפעולה זאת מצריכה ממני לעלות לגובה מעל הגדר ,על סולם או משהו כזה.

    • חוקיות צילום בנכס
      שמשון ג, משרד חקירות | 08/03/2016 14:50

      שלום רב,

      ע"פ נוסח השאלה נראה כי ברצונך לבצע את הפעולות בעצמך. מכיוון שכך, שעדיף להפנות את השאלה לפורום משפטי ולקבל תשובה מעו"ד.
      אם וכאשר תרצה לשכור שרות של משרד חקירות לשם ביצוע המשימה, משרד החקירות יידע איך ומה ניתן לעשות במסגרת החוק ועל מנת שהראיות יהיו קבילות.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com

      • חוקיות צילום בנכס
        מוטי | 08/03/2016 16:55

        לעשות בעצמי לא ניראה לי שאעשה , אבל בכלל לדעת האם ניתן לבצע דבר כזה , שיהיה משרד שיטפל בזה,
        לכן פניתי אליך , האם בכלל חוקי לבצע?

        • צילום נכס ע"י משרד חקירות
          שמשון ג, משרד חקירות | 08/03/2016 18:09

          שלום רב,

          בהחלט שניתן יהיה לסייע בידך.
          אני מציע לך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני והצעת מחיר.

          בברכה,

          שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
          מנהל פורום חקירות פרטיות

          סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
          טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com

          • נורא משעמם
            שעמומוני | 09/03/2016 17:09

            שלום שמשון
            האם כל מה שעושה חוקר פרטי- במסגרת משרד חקירות כמובן
            הוא כל כך משעמם?
            איפה קצת הרפתקנות, קצת אקשן
            לצלם נכס זה מעניין?

            • עבודה במשרד חקירות
              שמשון ג, משרד חקירות | 10/03/2016 07:24

              שלום רב,

              איני יכול לשפוט את הדעה האישית שלך ולפיה העיסוק בתחום החקירות - משעמם.
              באופן אישי לא נתקלתי בתחום עיסוק דומה לענף החקירות, הן מבחינת האתגר והן מבחינת הסיפוק.

              אגב, ממש בימים אלו סיימנו לטפל בתיק בו, בין היתר, היינו אמורים לתעד נכס. הפעולה הייתה הרבה יותר מורכבת ומסובכת ממה שניתן לתאר !

              בברכה,

              שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
              מנהל פורום חקירות פרטיות

              סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
              טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com