תאונת עבודה/דרכים

  • תאונת דרכים בעבודה
    אלכסנדרה | 01/03/2016 10:31

    שלום, עברתי תאונת דרכים בעבודה (בזמן העבודה ותוך כדי) היה לי זעזוע מוח קיבלתי טופס 250 ימי מחלה והופנתי לרופאים. שאלה שלע כזאת האם אוכל לתבוע את ביטוח רכב כמו בתאונת דרכים רגילה? או שחלה חובה עליי לעבור קודם על מיני וועדות בביטוח לאומי ואז לקבל הכרה .. כלומר ברצוני לתבוע ביטוח רכב ולא את המעסיק
    תודה

    • תאונת עבודה/דרכים
      עו''ד זמירו עזמי | 01/03/2016 10:45

      מדובר בתאונת עבודה אשר מהווה גם תאונת דרכים.

      צריך למצות את הזכויות בביטוח לאומי מחלקת נפגעי עבודה/נכות מעבודה. אך לא חייבים. אולם אם לא עושים כן, חברת הביטוח תעשה ניכוי רעיוני מהפיצוי הכולל (כאילו קיבלתם מה שמגיע מביטוח לאומי).

      כן, במקביל יש לפנות לחברת הביטוח של כלי הרכב המעורב בתאונה לתשלום הנזקים.

      בברכה, עו''ד זמירו עזמי, קלנסאוה.