העתקת כתבה מהאינטרנט

  • פגיעה בפרטיות
    שרון | 29/02/2016 08:32

    עיתון מקומי העתיק כתבה שנעשתה עליי באינטרנט, השתמש בתמונה ואף בציטוטים לא מדויקים שלי וזאת ללא הסכמתי, האם יש משהו שאני יכולה לעשות בעניין?

    • העתקת כתבה מהאינטרנט
      עו"ד גיל קראוס | 03/03/2016 15:16

      צהריים טובים,

      אם הכתבה פורסמה באינטרנט ללא חיסיון כלשהו, אז כעיקרון העתקה איננה מהווה פגיעה בפרטיות. מצד שני אם עשו שינויים בכתבה או לא נתנו לך את הקרדיט, יכול להיות שתוכל לתבוע בגין פגיעה בזכויות יוצרים או עילות אחרות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום לשון הרע

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il