מעבר התמחות - פרצודורה

  • החלפת מאמן פעם שנייה
    מתמחה | 12/02/2016 09:21

    אני נימצא במהלך התמחות. התחלתי בעמותה (חודשיים) שם הדברים לא כל כך התאימו לי ועברתי להתמחות במשרד עו"ד (עד עכשיו) יחד ששה חודשים. כעת יש לי אפשרות לעבור להתמחות במחלקה המשפטית של רשות מקומית, דבר שרציתי וחיכיתי לו המון זמן, כיוון שזה התחום שהכי מעניין אותי ובו אני רוצה לעסוק. האם יש עלי מגבלות כלשהן לעבור פעם נוספת למקום התמחות חדש? אם כן מהם? אם לא מה הפרוצדורה?

    • מעבר התמחות - פרצודורה
      עו"ד זיו ביגלמן | 21/02/2016 11:17

      הכל כתוב באתר הלשכה.
      התמחות פחות מחודשיים לא תספר.
      אין בעיה לעבור משרדים/מקומות במהלך ההתמחות, אך יש למלא טופס "סיום התמחות" בכל מקום שסיימת וזאת אם אתה רוצה שהתקופה תספר לך.
      תכנס לאתר הלשכה למדור מתמחים ותחפש את הטופס המתאים. ניתן גם להתקשר פשוט ללשכה ולברר את מלוא הפרטים בעניין הזה.

    • החלפת מאמן פעם שנייה

      אין מגבלה בכללי לשכת עורכי הדין בהחלפת מספר מאמנים.

      יחד עם זאת אם תרצה שהתקופות הקודמות ייחשבו כחלק מתקופת התמחותך המצטברת עליך לעמוד בתנאים שקובע החוק.

      בברכה,

      אורן טסלר, עו"ד
      מנהל פורום בחינות לשכה

      נייד: 052-2061262; מייל: orantesler@gmail.com