פרסום קטע ממכתב אישי

  • האם מותר לפרסם קטע ממכתב אישי
    נועה | 11/02/2016 12:12

    האם מותר לי לפרסם משפט ממכתב אישי שנשלח אלי מבלי לקבל את רשותו של הכותב? הבנתי שכיון שאני צד להתכתבות מותר לי לפרסמו על פי שיקול דעתי. האם הדבר נכון? יש לציין שאין שום דבר פוגעני או דיבתי בתוכן המדובר, להיפך, מדובר בדברים מחמיאים.

    • פרסום קטע ממכתב אישי
      עו"ד גיל קראוס | 14/02/2016 16:00

      צהריים טובים,

      יש לבחון את נסיבות המקרה, כולל באיזה מכתב מדובר והיכן רוצים לפרסם.

      כל עוד המכתב לא מכיל לשון הרע מחד או דברים פרטיים וחסויים מאידך, אז ככל הנראה לא תהיה בעיה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום לשון הרע

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il