לשון הרע בקבוצת ווטסאפ

  • ויכוח שיצא מכלל שליטה בווטסאפ
    עיליי | 09/02/2016 13:47

    שלום, אנחנו קבוצה של חמישה אנשים שמשחקים ביחד כדורגל כבר כמה שנים. לאחרונה התעורר ויכוח בינינו בקבוצת הווטסאפ, ויכוח שגלש להשמצות והעלבות הדדיות. רציתי לדעת אם יש כאן עילה לתביעה, לפחות אני נפגעתי פעמיים מאחד המשתתפים בויכוח

    • לשון הרע בקבוצת ווטסאפ
      עו"ד גיל קראוס | 14/02/2016 15:04

      צהריים טובים,

      כעיקרון הפצת דברי דיבה בקבוצת ווטסאפ יכולה להוות עילה לתביעת לשון הרע, אבל יש לבחון מהם בדיוק הדברים שנאמרו בכדי לקבוע האם ניתן להגיש תביעה או לא.

      קללות סתם בדרך כלל לא יהוו עילה לתביעה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il