הפצת פרטים אישיים בפורום באינטרנט

  • הפצת פרטים איישים עלי ועל משפחתי
    מיה | 09/02/2016 12:23

    שלום, אני נמצאת באתר תפוז מזה כמה שנים , ויש אדם שהכרתי בעבר וסירבתי לפוגוש אותו במציאות, תגובתו לכך היא הפצת פרטים אישים כגון כתובתי, שמי, שמות בנותי  ושמות אחי ואחיותי בצט,מה עלי לעשות , זה מאוד פוגע בי ומקומם

    • הפצת פרטים אישיים בפורום באינטרנט
      עו"ד גיל קראוס | 14/02/2016 15:03

      צהריים טובים,

      אם מדובר רק בפרסום פרטים מבלי הכפשות, הרי שלא מדובר בלשון הרע ויש לבחון האם מדובר בפגיעה בפרטיות.

      אם הפרסומים כוללים גם הכפשות או מילות גנאי אז בהחלט אפשר וניתן יהיה לתבוע בהליכי לשון הרע ואם את יודעת מי הגורם שעומד מאחורי הפרסומים ניתן יהיה לנקוט נגדו בהליכי תביעה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום לשון הרע

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il