ככל שניתן להגן על המוצר באמצעות רישום פטנט או מדגם

  • ליווי וייעוץ לפיתוח מוצר חדש
    עודד | 26/01/2016 19:56

    שלום, יש לי רעיון למוצר הדורש בדיקת היתכנות, פיתוח וייעוץ עסקי. שאלתי היא לאן לפנות? יש מרכזי מט״י, מעוף וחברות פרטיות אשמח לתגובות מאנשים שהתנסו באחד או יותר מהמקורות הללו. תודה מראש

    • ככל שניתן להגן על המוצר באמצעות רישום פטנט או מדגם
      ofer309 | 28/01/2016 07:50

      חובה לבדוק אם אין עוד בעולם מי שמנסה לרשום פטנט על המצאה דומה וגם שפטנט על המצאה דומה טרם נרשם לשם כך עליכם להעזר במידענים טכניים מקצועיים

      • תודה רבה
        עודד | 28/01/2016 20:27

        מעריך את העזרה אך כוונתי היא לאנשי מקצוע או חברות שעוזרות בדיוק בזה,שאנשים יכולים להמליץ עליהם על סמך נסיון אישי.

        • שאלה מתבקשת מאיזה אזור אתה בארץ
          ofer309 | 29/01/2016 18:52

          עודד שלום אני תושב אילת אבל עזר לי בפסילת רעיון לפטנט עורך פטנטים מאזור חיפה (שנים רבות הוא כיהן כרושם הפטנטים in house בישקר)  הייעוץ המסירות וההנחיה שלו חסכו לי כסף רב בכך שמנעו ממני להשלים תהליך אבוד מראש.
          שמו *** **

        • נסיון
          שאול | 15/02/2016 19:43

          אני אישית ניסיתי לעבוד עם *** ומאוד התאכזבתי מהם
          בסופו של דבר פניתי ל*** והם סייעו לי בצורה יוצאת דופן

          • תודה רבה למגיבים אך
            עודד | 18/02/2016 13:16

            מסתבר שהנהלת הפורום משמיטה את הפרטים הכי חשובים שהם השמות, כנראה כדי לא לעשות להם פרסומת. חבל מאוד ולדעתי ומפספס את המטרה של פורום שבו אנשים אמורים לעזור ולייעץ לאחרים😞