חקירה פרטית במקביל לחקירה משטרתית.

  • בדיקה
    שאלה | 23/01/2016 22:44

    שלום, נניח התלוננת נגד אדם ונפתחה חקיה במשטרה כנגדו. האם ניתן להעמיד חוקר פרטי מטעמי שיבדוק את הפרשה בעצמו בשכר שאני אשלם לו?

    • חקירה פרטית במקביל לחקירה משטרתית.
      שמשון ג, משרד חקירות | 24/01/2016 07:02

      שלום רב,

      ברמת העיקרון משרד חקירות לא יכול לפעול בנושא שנחקר ע"י המשטרה, הדבר יכול להיתפס כעבירה של שיבוש הליכי חקירה.
      יחד עם זאת, ישנם מקרים בהם משרד החקירות יכול לפעול וזאת באישור וידיעת המשטרה ו/או הפרקליטות.

      יש לבחון כל מקרה לגופו ומומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני למקרה.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com