הפצת שקרים על-ידי המעביד

  • שקר לאחר התפטרות
    לירן | 10/12/2015 10:12

    הודעתי בהודעת סמס למעסיקה שלי שאני עוזב, היא ביקשה שאני ישלח לה מכתב. והיא הלכה וסיפרה לפחות ל10 אנשים שפוטרתי, גם לעובדים באותו מתחם שהם עובדים בחנויות לא קשורות לחברה שבא עבדתי היא אמרה שפוטרתי ועוד דברים.

    בסופו של דבר עשרות עובדים יודעים ושמעו שפוטרתי.

    ואמרו שהיא מספרת.

    האם אני יכול לתבוע?

    • הפצת שקרים על-ידי המעביד
      עו"ד גיל קראוס | 10/12/2015 16:09

      צהריים טובים,

      יש להבין מהם הדברים שהמעסיק אומר חוץ מזה שפיטר אותך. בהחלט יכול להיות שאם הוא מוסיף הכפשות או תיאורים נוספים אז תוכל לתבוע אותו, זאת בהנחה שתוכל להביא לפחות עד אחד ששמע את הדברים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע