תביעה ייצוגית שביתה בקופ"ח

  • תביעה קופ''ח בגין קיזוז שרותים בגין שביתה
    יעקב | 29/11/2015 08:51

    מתוקף חוק טיפולי שיניים לילדים זכאים ילדי לטיפולי שיניים חינם באמצעות קופ''ח בו אני חבר לילדי היה תור לטיפול, וכשהגיע התור התברר שמכבידנט בשביתה השביתה כבר למעלה מ3 שבועות וע''י זה אני צריך לפנות למרפאה פרטית על חשבוני או לטיפול עזרה ראשונה בסניפי מכבידנט (לא בעיר שאני גר) שזה אומר טיפול הרגעה בלבד ואח''כ לבוא שוב שזה פעמיים סבל לילד + פענמיים הפסד ימי עבודה.
    האם ניתן לדרוש מקופ''ח החזר חלקי עבור תשלום חודשי שמשלמים להם עקב שאני לא מקבל את כל הדברים להם אני זכאי דרכם? וא''כ האם ניתן להגיש תביעה יצוגיית בגין מאות אלפי חברי מכבי שגם הם לא יכולים לקבל את מה שהם זכאים במסגרת החוק ומשלמים על השרות ולא מקבלים את השרות.
    תודה

    • תביעה ייצוגית שביתה בקופ"ח
      עו"ד עמירם טפירו | 03/12/2015 10:55

      יעקב,

      לצערי אין עילה בתוספת השנייה לחוק תובענות ייצוגיות המאפשרת הגשת תביעה ייצוגית במקרה המתואר בפנייתך.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות