פרסום פרטי חוב ופגיעה בפרטיות

  • פרטיות
    הלן | 22/10/2015 01:05

    שלום רב,

    יש לי חוב של 30 אלף בבנק אוצר החייל,הם שלחו מכתב עורך דין חשוף ופתוח לכתובת שאנה שלי בכלל ,מסרו לאחותי שאנחנו לא בקשר,האם אין  פה צורך להגן על פרטיותח ולמסור רק לי?
    זה גרם לי לבושה ועלבון רב

    תודה .

    • פרסום פרטי חוב ופגיעה בפרטיות
      עו"ד גיל קראוס | 22/10/2015 14:52

      צהריים טובים,

      כעיקרון מדובר במכתב שאמור להימסר לידיך וצריך להבין מדוע נשלח לכתובת אחרת. האם הכתובת העדכנית שלך מעודכנת במשרד הפנים ? כי אם כן והמסמך נמסר בכתובת אחרת, אז קודם כל אין המצאה כדין ומעבר לזה יש לבחון את העניין מבחינת הפגיעה בפרטיות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע

      • תשובה
        הלן | 23/10/2015 00:15

        הכתובת שלי מעודכנת במשרד הפנים וגם בסניך הבנק עצמו מזה 5שנים,המכתב נמסר לאחותי בבית הוריי שאיננו בקשר

        • פרסום פרטים ופגיעה בפרטיות
          עו"ד גיל קראוס | 25/10/2015 16:02

          לאור מה שכתבת, על פניו אם אכן ההתראה נמסרה לגורם אחר, אפשר וניתן יהיה לנקוט הליכים משפטיים.

          בכבוד רב,

          גיל קראוס, עו"ד

          מנהל פורום לשון הרע