תביעת לשון הרע כנגד מנהל

  • תביעה לשון הרע כנגד מנהל
    רחל | 23/09/2015 17:02

    שלום רב הופניתי על ידי אורטופד לרופא תעסוקתית בשל החמרה בעקבות תאונת עבודה. מנהלת שלי החליטה כי אני עושה הצגות ודאגה "להודיע לכולם" כי אין לי כלום ביד ואני עושה הצגות. מה גם שציינה בכתובים כי אני לא יעילה למערכת בשל תאונת העבודה. (אציין כי מומחה לכף יד אבחן כי התפתחה בעיה נוירולוגית בעקבות התאונה) האם ניתן לתבוע לשון רע והוצאת דיבה . יש לציין כי המנהלת הישירה אף טרחה לצרוח על הרופאה התעסוקתית וציינה בפניה כי אני משקרת אין לי כלום ביד!!!!!!!!!!

    • תביעת לשון הרע כנגד מנהל
      בן קרפל, עו"ד | 24/09/2015 10:41

      רחל שלום רב,

      ישנם כמה נעלמים בסיפור!!!
      טרם הגשת תביעה יהיה צריך להבהיר את הדברים הללו.

      על פניו ההתנהלות שאת מתארת יכולה לעלות כדי עוולה אזרחית של לשון הרע .

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
      מנהלפורום לשון הרע