האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד חברת חשמל?

  • תביעה ייצוגית נגד חברת חשמל
    mem | 20/09/2015 11:34

    אנו יישוב שלם שסובל מהפסקות חשמל מרובות, נפילות מתח עד כדי 4 - 5 נפילות מתח ושתי הפסקות ביום בקיץ ובחורף, אף יותר ( נרמא לנו שזה מתרחש גם ביישובים נוספים באזור). חברת החשמל טענה שהיא מקימה תחנת כוח נוספת וקווי כוח נוספים ובתחילת 2015 הדברים יסתדרו. היום לקראת סוף שנת 2015 יש אפילו יותר נפילות מתח והפסקות חשמל ואין תגובה מחברת החשמל. האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית ואיך?

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית כנגד חברת חשמל?
      עו"ד עמירם טפירו | 24/09/2015 11:13

      שלום וברכה,

      צר לי על המתואר בפנייתך יחד עם זאת  אין זה מסוג העניינים המתאימים להתברר במסגרת של תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • תביעה קבוצתית
        mem | 25/09/2015 11:41

        האם יש דרך אחרת להתמודד עם ענק כמו חברת החשמל בעל משאבים אינסופיים וסוללת עורכי דין? אולי תביעה קבוצתית???

        • דרכים משפטיות חלופיות
          עו"ד עמירם טפירו | 02/11/2015 16:52

          שלום,

          צר לי שוב על המתואר בפנייתך. בכל מקרה, אני מציע לך לתאם  פגישה עם עו"ד לשם בחינה מהי האופציה המשפטית המועדפת.

          בברכה,

          עמירם טפירו, עו"ד
          מנהל פורום תובענות ייצוגיות