האם מותר לפרסם הקלטות ברבים

  • פרסום הקלטות וחוזה
    flori | 17/09/2015 02:50

    שלום אני עבדתי אצל חברת שמירה ופיטרו אותי ללא הצדקה רק משום שהלכתי לשרותים לאחר שסרבו להחליף אותי בעמדה , יש לי הקלטות של שיחות טלפון ביני לבין המפקח וחברת האבטחה אשר מוכיחות את העובדה שסיימו את עבודתי בחברה , כמו כן בהקלטות המפקח מודה שלא נותנים הפסקות אוכל בניגוד לחוק , יש לי העתק מהסכם העבודה שאותו מחתימים את כל השומרים שחלק מההסכם הוא לא חוקי כמו קנסות עד 100.000 שקל (כן זה לא טעות ) הגבלת חופש העיסוק , לקיחת ערבון על ביגוד ועוד , כמו כן החברה מלינה שכר לכלל העובדים וניתן לשמוע בהקלטות שיחת טלפון כמו כן החברה לא משלמת לי את שכר אוגוסט ומנסים להחתים אותי על כל מיני טפסים סודיים אחרת לא אקבל שכר יש לי הקלטות להכל ואני מעוניין לפרסם את ההתכתבויות ביני לבין החברה , הקלטות שיחת הטלפון והסכם העבודה ללא אישור הנוגעים בדבר בדף הפייסבוק אשר אני הקמתי לשם כך ובו אני מעוניין להזהיר ולספר לכל אחד מה עושים בחברה זו , האם מותר לי כל זה ?תודה מראש על תשובתך

    • האם מותר לפרסם הקלטות ברבים קישור
      שמשון ג, משרד חקירות | 17/09/2015 08:08

      שלום רב,

      על פי המתואר מדובר בהקלטות של שיחות שלקחת בהן חלק ולכן ההקלטה היא חוקית ואינה האזנת סתר.
      מכיוון שאתה רוצה לפרסם את השיחות ולהעלות לרשת מידע נוסף, אני מציע לך לפנות לפורום משפטי בנושא לשון הרע, http://www.lawforums.co.il/Forum.aspx?ForumID=24, ולקבל תשובה מההיבט המשפטי.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

      פורום לשון הרע