בחינות הלשכה בניו יורק

  • בחינות ניו יורק 2016
    שלומית | 03/08/2015 10:06

    אני מעוניינת לגשת לבחינות הלשכה בניו יורק ב-2016. מאיפה מתחילים? מה הדרישות וכיצד ניתן ללמוד לבחינות מישראל (מכוני הכנה, קורסים אונליין או שלא צריך ומספיקים הספרים?)
    אם יש באתר אדם נוסף המתעניין בלגשת לבחינות בשנה הקרובה אשמח ליצירת קשר.

    • בחינות הלשכה בניו יורק
      נסרים מסארווה | 03/08/2015 22:14

      היי
      גם אני חושבת לגשת לבחינה ביולי.. יצרתי קשר עם ברברי ישראל שזו החברה המובילה בהכנה לבחינה ויש להם 3 קורסי הכנה נפלאים אבל ממליצים לקחת את הקורס בבמוך למועד הבחינה.. המועד הקרוב יהיה הקורס בנובמבר לקראת הבחינה בפברואר..
      בשיחה עם הנציגה שלהם נודע לי שהולכים כנראה לשנות את המתכונת של הבחינה )להוסיף שאלות פתוחות וכו(.. אני אשמח לדעת החלטת לגשת ואיזה קורס החלטת לקחת..
      אני ממשיכה לשאול אנשים שניגשו ועברו אעדכן אותך אם ייודע לי משהו חדש..

      בהצלחה :)

      • מועד יולי/פברואר
        שלומית | 04/08/2015 12:50

        שוחחתי גם אני עם ברברי. השיקול בלעשות בחינת יולי ולא פברואר היה בגלל שפורסם שהבחינה במועד זה תאפשר קיצור ההסמכה למדינות נוספות. לטענת ברברי זה כנראה לא יהא בתוקף לגבי מי שלא למד באוניברסיטה בארה"ב אלא בישראל או מדינה אחרת כלשהי. האם שמעת על זה משהו? אני בודקת ואם זה אכן המצב כנראה שאעדיף לגשת לבחינת פברואר ולסיים הכל אז.
        במקביל אני בודקת על אפשרויות נוספות ללימוד לבחינה
        (דרך קורסים אחרים הזמינים באינטרנט כמו קפלן) אעדכן ככל שיהיה לי עוד מידע בעניין.

        • מועד יולי/פברואר
          יהונתן | 10/08/2015 19:01

          היי,
          אני עשיתי בעבר את בחינת הלשכה של ניו יורק ולא עברתי. בכוונתי לגשת למועד הקרוב וגם אני שוחחתי עם ברברי (אשמח לדעת מה דעתך בנושא). למיטב הבנתי ביולי הולכים להתווסף שני קטעי כתיבה ויום נוסף שיהיה ספציפי לניו יורק. לדעתי נכון להיום הבחינה המאוחדת אושרה ב-15 מדינות (והחל ביולי גם בניו יורק), כאשר חוץ מהמעבר של הבחינה עדיין צריך לעמוד בתנאים של בית המשפט באותה מדינה כדי להיות חבר לשכה. כלומר, אם הן לא מקבלות סטודנטים שלמדו בחו"ל הבחינה המאוחדת לא בהכרח תרפא פגם זה. כך למשל בניו יורק פרט לבחינה צריך לבצע 50 שעות פרו בונו לפני שתוסמך. כמו כן, הציון שצריך לקבל בבחינה המאוחדת כדי לעבור אינו אחיד, כמו במבחן האחריות המקצועית (MPRE), כך שיכול להיות שעברת בניו יורק אבל הציון לא יספיק למדינה אחרת. בכל מקרה, מניסיון אישי, הבחינה "הרגילה" קשה מאד, אך יש המון ידע וניסיון (קורסי הכנה/אנשים בעלי מומחיות בנושא/אינטרנט וכד') שיכולים לעזור לעבור אותה, לכן עדיף לגשת במועד הקרוב ולא להיות שפן ניסיונות לבחינה חדשה שלכל הפחות תהיה באותה רמה. בכל מקרה, אשמח לדבר, להתחבט ביחד בסוגיה ולשתף אותך בניסיון העבר שלי.

          • היי יונתן, אשמח לדבר. תוכל בבקשה להעביר פרטי קשר  לת
            שלומית | 02/09/2015 02:39

            • פרטי התקשרות
              יהונתן | 22/11/2015 15:22

              אשמח לשוחח ולהעביר פרטי התקשרות רק שאין לי מושג איך עושים זאת באופן פרטי.

          • היי יונתן
            אני | 22/11/2015 14:55

            אשמח לשוחח איתך ולשמוע פרטים אם אתה עושה את הקורס הקרוב.

            • היי
              יהונתן | 22/11/2015 15:20

              כן אני בקורס אשמח לשוחח.

              • שלחתי לך בקשה
                Adi | 23/11/2015 09:35

                מקווה ששלחתי לאדם הנכון...

        • ברברי - מאד לא מומלץ
          לורן | 18/11/2015 01:48

          היי, ניגשתי לבחינה הקיץ.
          אני עשיתי את הקורס דרך ברברי, אך אני לא ממליצה עליו בכלל. לדעתי, המחיר שהם מבקשים (21,000 ש"ח) מופרז ממש ואני יכולה להגיד שהם פשוט בגדול מכרו לי יוזר לאתר ולא היה שום לתת שום מענה מקצועי מעבר. חוץ מזה, כל השאלות שבאתר נמצאות גם בספרים ואין מלבד זה איזושהי מסגרת, הנחיה או ייעוץ פדגוגי, ככה שאני לא רואה שום יתרון בלעשות את הקורס דרכם.

          אני מוכרת את הספרים שלי - הכוללים כאמור את כל השאלות באתר ועוד המון חומרים נוספים, כולל 2 בחינות סימולציה.

          • מכירת הספרים
            סטודנטית | 07/04/2016 21:15

            שלום,

            האם זה עדיין אקטואלי מכירת ספרי ברברי? אם כן, מה המחיר? אשמח אם  תוכלי ליצור איתי קשר

            • מכירת ספרים - אקטואלי
              לורן | 10/04/2016 00:32

              כן, בשמחה. צרי קשר: lauren.talmor@gmail.com
              איסוף מגבעתיים

    • אני גם מתעניינת בבחינה של ניו יורק
      Adi | 20/11/2015 23:03

      אשמח לשמוע פרטים, אם יש קבוצה אולי בפייסבוק או משהו דומה?

    • פרטים
      עדי | 21/11/2015 00:32

      היי:) אשמח לשמוע ממך אם נרשמת לקורס או התחלת בתהליך? איפה מומלץ? תודה