מן הסתם אחרת לשלם הקנס המקורי.

  • קנסות עירייה
    יעל | 03/08/2015 02:04

    שלום,
    לפני כמה ימים קיבלתי מכתב ממשרד עורכי דין הפועל בשם עיריית תל אביב ובו דרישה לשלם קנסות בעבור דוח שקיבלתי.
    פניתי אליהם וציינו כי שילמתי כבר את הדוח.
    הם טוענים כי עליי לשלם תוספת לקנס בגובה 50% והוצאות בלבד.
    כיצד זה אפשרי ששילמתי את הקנס לעיריית תל אביב באופן ישיר. ועתה משרד עורכי הדין מנסה לגבות ממני קנס על אי תשלום בשם העירייה.
    ממשרד עורכי הדין אין תגובה מלבד פקידה שאיננה מסכימה לשוחח איתי מעבר למינימום ההכרחי.
    זה לא נראה לי הגיוני שעליי לשלם קנס והוצאות גבייה על קנס ששילמתי לעירייה בשובר תשלום שהופק לי על ידי העירייה.
    אשמח לעזרה או עצה בנושא
    תודה

    • מן הסתם אחרת לשלם הקנס המקורי.
      יעקבי | 03/08/2015 07:40

      שלום יעל,
      בעקבות צבירת קנס פיגורים הועבר תיקך לטיפול משרד עו"ד.
      עלייך לבדוק אם שולמו הקנסות טרם העברת הטיפול לעו"ד.

      • שאלת המשך
        יעל | 03/08/2015 12:47

        תודה על המענה.
        אני מתנצלת. אך, אינני מבינה.
        אם העירייה הנפיקה לי שובר תשלום על סכום X. את אותו הסכום שילמתי בעירייה באותו היום. בשובר התשלום לא צוין כל קנס או תוספת בגין איחור בתשלום.
        על שום מה עליי לשלם תוספת?
        תודה