תנוח כבר, קרצייה

  • האם אי דיוק בכוונה אפשר להרשיע באמצעות קובלנה פליל
    נוחי | 29/07/2015 13:44

    האם אי דיוק בכוונה אפשר להרשיע באמצעות קובלנה פלילית?
    אם משהו מגיש תלונה והוא לא מדייק לא בטעות אלא בכוונה כדי לנפח ולהגזים,  האם אפשר להרשיע בקובלנה פלילית?

    • תנוח כבר, קרצייה  לת
      חיים | 29/07/2015 14:40

      • אין לי מושג על מה אתה מדבר
        נוחי | 03/08/2015 19:08

        אך הגידוף הנ"ל לא מקובל עליי

        • אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר
          חיים | 04/08/2015 09:03

          על כך שאינך מפסיק להציף פורומים, באתר זה ואחרים, בקושיות שונות ומשונות, בעיקר על לשון הרע, תלונות וקובלנות, כל אחת בכינוי אחר, ולפעמים גם בשמות נשים.

          וזו גם לא הפעם הראשונה שאתה מיתמם בתגובה על הביקורת שלי בנוסח: "סליחה? אתה כנראה מתבלבל" או דומה לזה.

          אתה מנסה ללמוד משפטים באמצעות הפורומים?
          אתה לומד באיזו מכללה?
          אתה מסוכסך עם המון אנשים ורוצה לתבוע?
          מה הבעיה שלך בדיוק?

          • אתה מתבלבל עם משהו אחר
            נוחי | 05/08/2015 12:56

            אתה מתבלבל עם משהו אחר ובכל מיקרה שיהיה ברור שאני לא מכן שתגדף אותי

    • לשון הרע וקובלנה פלילית
      עו"ד גיל קראוס | 29/07/2015 15:11

      צהריים טובים,

      לא ניתן להגדיר באופן גורף אלא יש לבדוק היטב את נסיבות המקרה ואת הדברים שנכתבו.

      על פניו אי דיוק לא בטוח שיספיק לצורך הגשת קובלנה פלילית.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע

      • האם שקר בכוונה שבא לידי ביטוי באי דיוק בכוונה
        נוחי | 01/08/2015 21:32

        האם שקר בכוונה שבא לידי ביטוי באי דיוק בכוונה כדי לנפח ולהגזים.

        האם שקר ביודעין זה לפי ההלכה מקיים יסוד נפשי פלילי בלשון הרע של כוונה לפגוע?

        מה הפסיקה וההלכה מנחה לגבי לשון הרע כעבירה פלילית