לכאן ולכאן

  • דוח שלא הוזן במערכת
    שמואל | 29/07/2015 01:01

    קבלתי לפני 3 שבועות דוח על תמרור עצור.
    ניסתי לשלם באינטרנט והמערכת לא מזהה תמספר דוח התקשרתי למשטרה והנציג אמר לי לפקסס לו את הדוח.
    מה אני צריך לעשות לפקסס? אני יכול לקבל הכפלה וריבית אם הדוח לא בתוך המערכת? אולי הדוח נעלם איפשהו והוא לא יוזן אף פעם?
    אשמח לעזרה.תודה מראש

    • לכאן ולכאן
      יעקבי | 29/07/2015 08:54

      שלום שמואל,
      כמה אפשרויות:
      א. פקסס והמתן.
      ב. אל תפקסס ותמתין.
      במקרה הראשון הדו"ח יוזן ויישלח אליך (250 ש"ח).
      במקרה השני תקבל כעבור 90 יום קנס מוגדל - 275 ש"ח או שלא.

    • הרי קיבלת את הדוח ליד - לך לדואר ותשלם  לת
      חיים | 29/07/2015 10:14

      • זה מה שאלתי בדיוק
        שמואל | 29/07/2015 10:24

        למגיב הראשון זה בדיוקהייתה השאלה שלי אם הדוח לא יוזן עד סוף ה90 יום אך אני יקבלקנס מוגדל??

        למגיב השי אמרו חי במשטרה דאם הדוח לא מוזן אני לא יכול גם לשלם בדואר

        • אין קשר בין הדברים, בדוח יש ספח לתשלום
          חיים | 29/07/2015 11:39

          אתה הולך לדואר ומשלם, לעניין התשלום בסניף הדוח - הדוח לא חייב להיות מוזן במחשב, שמור את הקבלה לאחר התשלום

    • זה מה שתעשה : קישור
      רמי | 29/07/2015 10:49

      תזין את מספר הדוח לקראת ה90 יום לאתר , אם קיים במערכת שלם בכרטיס אשראי אם לא יהיה קיים במערכת עד לתאריך ה90 יום קרוב לוודאי שלא יוזן .

      http://ecom.gov.il/Voucher/PoliceInputPage.aspx?vid=232&lng=he&err=0

      אתר לבדיקה