תוספת: אני מתכוונת כבר הרבה זמן להגיש נגדם תביעה

  • שלום רב. שאלה: אם מנהל איסוף בשופרסל טוען שקיללתי
    גלי | 17/07/2015 08:07

    בטלפון עובדים שלו (לא היה ולא נברא) כלומר הוא השמיץ אותי קשות בפני אחראית במוקד ההזמנות ולכן נתן הוראה לא להתקשר אלי לצורך תחליפים מה שנהוג ע''פ ההנחיות כבר הרבה שנים

    אלא רק דרך המוקד

    זו השמצה קשה אשר גרמה לי עגמת נפש רבה. מה אני רשאית לעשות עם זה משפטית

    תודה רבה

    • תוספת: אני מתכוונת כבר הרבה זמן להגיש נגדם תביעה
      גלי | 19/07/2015 02:38

      בגין אי סימון מוצרים לפי 100 ג' באתר שלהם (יש בידי צילומי מסך), שקרים כמו ''הלוח לא היה זמין'' (לצורך תיאום תחליפים)

      דבר זה מאוד משמעותי כיוון שאם לא מתאמים איתי ,תחליפים הלך עלי. אני נשארת בלי מוצרים. הם הפסיקו לעשות השלמות כלומר הם ממלכדים את הלקוח

      ועוד..

      האם לאחר הודעה על תביעה הם רשאים לאסור עלי לקנות אצלם

      תודה

    • השמצות ברשת מזון
      עו"ד בן קרפל | 20/07/2015 10:58

      גלי שלום רב,

      צר לי אבל לא הבנתי עד הסוף את מהות הקשר שלך אל מול רשת המזון, האם את עובדת ברשת ? האם את מוכרת שירותים / מוצרים לרשת ?

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      • שלום עו''ד בן קרפל
        גלי | 21/07/2015 01:35

        אמקד את השאלה:

        אני לקוחה שלהם כבר הרבה שנים. קונה באתר. אחראית שם טענה שדיברתי לא יפה לעובדים ויותר מזה: קיללתי אותם (?!)

        לא היה ולא נברא. זו השמצה קשה מאוד. צריכה לבדוק את זה לעומק

        שאלתי: אם אגיש הודעה על תביעה (ואכניס גם השמצה זו בין פארמטרים אחרים בתביעה כמו אי סימון מוצרים ל-100 ג' באתר)

        האם הם רשאים לאסור עלי לקנות ברשת אם אשלח את ההודעה לפני התביעה

        הרבה תודה