הטרדות טלפוניות

  • פזית בורנשטיין
    פזית | 28/06/2015 22:49

    שלום למה הטרדה זה פלילי ? הוצאתי רישום מהמשטרה לא כתוב שיש לי תיק לא כתוב שהיה ונסגר מחוסר ענין זה אומר שלא פתחו לי תיק?
    המשטרה חקרה אותי בטלפון דיברה איתי על מה שקרה ביני והחברה
    מבקשת תשובה בהקדם

    • הטרדות טלפוניות
      עו"ד אמיר מורשתי | 29/06/2015 15:58

      פזית יקרה, הטרדה טלפונית במקרים המתאימים עלולה להיחשב כעבירה פלילית וזאת מכוח סעיף 30 לחוק התקשורת (בזק ושידורים ) הקובע: "  המשתמש במיתקן בזק באופן שיש בו כדי לפגוע, להפחיד, להטריד, ליצור חרדה או להרגיז שלא כדין, דינו - מאסר שלוש שנים."
      בהמשך לשאלתך מיום 25.6 ותגובתי אלייך נראה, כי אכן לא נפתח כנגדך תיק פלילי.
      מקווה שהייתי לך לעזר

      • תיק במשטרה
        פזית | 29/06/2015 23:51

        תודה על העצה