האם ניתן להגיש תובענה ייצוגית בגין טענות במישור הפוליטי?

  • שכר חודשי בדמי מפתח
    דודו | 11/06/2015 13:01

    עו"ד טפירו,

    נכבדי, אני רוצה להזכיר כי הדמי מפתח לא מתאים להיום והחוקים שונו בתמ"א 38 והפינוי בינוי ואנחנו בסכנה חס וחלילה ויוצא שאנחנו משלמים שכר דירה שהוא הריבית על הכסף ששילמנו ב-60 שנה לפי רו"ח ל-30,000 ₪ לחודש וזה ממש מטורף.

    צריך עו"ד לתביעה ייצוגית נגד המדינה כי הכנסת לא ממלאה את תפקידה ובמשפטים יש סחבת ועינוי.

    בכלל למה אני שירתי את המדינה בצה"ל וצריך לשלם לעו"ד ואגרות  כשאני מתגונן על חיי מהמדינה. למה המחיר של הצדק כל כך יקר וגם על זה צריך תביעה ייצוגית, למה משטרה לא עולה כסף למשל שאתה מזמין ?

    אגב,בעניין כרטיסי האשראי,למדתי שבכלל לא מתחשבים בחברות האשראי לכך שאין חתימה על הקבלה,מסמך חסר וזה בעצמו עניין לתביעה ייצוגית.

    • האם ניתן להגיש תובענה ייצוגית בגין טענות במישור הפוליטי?
      עו"ד עמירם טפירו | 18/06/2015 22:26

      שלום דודו,

      דומה שמרבית טענותייך שייכות למישור הפוליטי, ובגינן לא ניתן להגיש תובענה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      פורום תובענות ייצוגיות

      • בית המשפט יכול ובשביל זה יש גם בג"ץ,לא ?
        דודו | 19/06/2015 11:46

        הכנסת לא מעל החוק וגם מחוקקים טועים וגורמים נזקים והיא יהמדינה יכולה להיתבע גם בבג"ץ וגם הרשויות המקומיות ובשביל זה יש בית משפט שיגן על המיעוט מפני הרוב ומפני טעויות של המחוקק ,לא ? המדינה לא ממלאה אחר החוקים שהיא מחוקקת ובשביל זה יש בית משפט, הפוליטיקה כאן כושלת ויש הוכחות.

        ראה השריפה בכרמל,המדינה נתבעת לשיבוב ע"י חברות הביטוח ששילמו למבוטחים.