האם ניתן לקבל אישור לאמן רטרואקטיבית?

  • בקשה לקיצור זמן ההמתנה לאישור לאמן
    עופר | 05/06/2015 02:48

    שאלה חשובה בעוד כשבוע אהיה בעל ותק של חמש שנים ויש לי מתמחה שאאני חייב שיעזור לי בעבודה השוטפת של העבודה.שלחתי בקשה לאמן כבר לפני שלושה חודשים .ובמענה הטלפוני של הלישכה אמרו לי שרק ממתן ה5 שנים בעוד שלושה חודשים אוכל לאמן...יש אפשרות לקצר את התהליך הזה או לחילפין שהמתמחה יתחיל לעבוד אצלי ואבקש בקשבה לרוטרו?<

    • האם ניתן לקבל אישור לאמן רטרואקטיבית?

      לא שידוע לי על אישור שכזה.

      כל עוד אין בידיך אישור לאמן, כל מי שעובד אצלך אינו מתאמן.

      תוכל להעסיק אותו בטרום התמחות עד שתקבל אישור לאמן.