הטרדות טלפוניות

  • תביעה כנגד מטרידים טלפוניים
    דביר | 28/05/2015 00:19

    זהו אתר שאחראי לרוב ההטרדות הטלפוניות, דיברתי עם ההנהלה שם בטלפון והם מודים שהם שלחו לי הודעות פרסום אבל מתחמקים מהעניין בצורה ערמומית ביותר, הם מפילים את האשמה על כל מיני חברות קש אחרות, אבל הם נושאים באחריות להפצת המספרי טלפון לכל מיני מקומות ולהטרדה של כל אזרחי מדינת ישראל.

    זה שעונה שם בטלפון תחמן אמיתי, ממש תימני מלידה....

    אם אפשר להקים תביעה יצוגית כנגד החברה הזו ולרסק אותה או כנגד מטרידים טלפוניים אחרים אני ישמח להשתתף
    מה דעת העורך דין על העניין?

    • הטרדות טלפוניות
      עו"ד עמירם טפירו | 03/06/2015 12:44

      דביר,

      יש לבחון את הנסיבות הסיטואציות בנוגע להטרדה והאם זה אכן עבירה על פני התיקון לחוק התקשורת ("חוק הספאם").

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות